Θάνος Δημητρίου

Thanos 300x300

Ο Θάνος Δημητρίου γεννήθηκε στις 13.1.1989 και μετά από λίγα χρόνια, όταν κράτησε στα χέρια του την πρώτη του κιθάρα, ξεκίνησε να γράφει δειλά τις πρώτες του μελωδίες. Οι μελωδίες έγιναν τραγούδια και η συνεχής μουσική αναζήτηση τον οδήγησε στον δρόμο της Μουσικής Τεχνολογίας και Παραγωγής, ώσπου αποφοίτησε από το University of East London.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικές σχολές και σε ΙΕΚ. Έχει εφεύρει πρωτότυπες μουσικές κατασκευές, έχοντας Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, ενώ σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Το 2018 μπήκε στην ελληνική δισκογραφία ως τραγουδοποιός, κυκλοφορώντας τα πρώτα του τραγούδια, αλλά μέσα του έψαχνε έναν τρόπο να συνδυάσει τις δύο μεγάλες του αγάπες, τη μουσική και τα παιδιά. Έτσι, δημιούργησε την πρωτότυπη σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων STEMA. Γιατί πιστεύει ότι όλοι μας είμαστε δημιουργικοί και ο καθένας μας μπορεί με τη φαντασία του να δημιουργήσει το μέλλον που έχει ονειρευτεί.