ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, η εκδοτική σεζόν ξεκινάει με βιβλία που θα σας ταξιδέψουν, γιατί αγαπάμε να ταξιδεύουμε όλον τον χρόνο. Και επειδή η αλμύρα της θάλασσας δε φεύγει..

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλία που «ξυπνούν» τον καλύτερο μας εαυτό!

Ένα βιβλίο μπορεί πέρα απο καλύτερος  μας φίλος να γίνει και ο προσωπικός μας «ψυχολόγος». Τα βιβλία αυτοβελτίωσης είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας. Κάθε..

Διαβάστε περισσότερα

Νέες κυκλοφορίες Οκτωβρίου!

Τα νέα βιβλία των εκδόσεων Υδροπλάνο για τον Οκτώβρη είναι εδώ! Τρία νέα καθηλωτικά μυθιστορήματα ανυπομονούν να γίνουν τα επόμενα αγαπημένα σας βιβλία!  Κουίζ, Μάντεψε την επόμενη κίνηση (Δημήτρης Βορίλας), Ένα παιδί εκδικείται (Δήμητρα Ιωάννα Προίσκου) και Τζιβαέρι μου (Μαίρη Πίσια) υπόσχονται να σας..

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι άνθρωποι που διαβάζουν είναι πιο ελκυστικοί.

Θα εντοπίσεις έναν βιβλιόφιλο σε μια cozy γωνιά παρέα με μια κούπα αχνιστό καφέ και ένα βιβλίο. Στην Κυριακάτικη βόλτα σας, θα κοντοσταθεί το βλέμμα του στην βιτρίνα του γειτονικού..

Διαβάστε περισσότερα

Το πάρτι της επιστήμης

Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στο πιο ωραίο πάρτι της φετινής χρονιάς; Ποιος το διοργανώνει; Μα η κυρία Επιστήμη και έχει προσκαλέσει όλες τις μεγάλες προσωπικότητες, όπως η μαντάμ Κιουρί και..

Διαβάστε περισσότερα

Νόμπελ λογοτεχνίας 2020- Νικήτρια η Αμερικανίδα ποιήτρια Λουίζ Γκλουκ

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανακοινώθηκε το νόμπελ λογοτεχνίας. Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 10 εκατ. κορωνών Σουηδίας (περίπου 958.000 ευρώ). Η σουηδική ακαδημία που απονέμει το..

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να διαβάσει κανείς φανταστική λογοτεχνία;

Για πολύ κόσμο, η λογοτεχνία του φανταστικού είναι για παιδιά. Μα είναι δυνατόν να διαβάζει κανείς ιστορίες για μάγους, νεράιδες, δράκους και νάνους, ιδίως όταν έχει ξεπεράσει την ηλικία των..

Διαβάστε περισσότερα

Φθινοπωρινά ταξίδια με ένα καλό βιβλίο…

Το φθινόπωρο είναι πια εδώ και οι πρώτες βροχές άρχισαν να πέφτουν. Κάτι έχει αλλάξει ήδη στην ατμόσφαιρα, καθώς οι μέρες μικραίνουν και οι νύχτες μεγαλώνουν, κάνοντάς μας να αναπολούμε..

Διαβάστε περισσότερα