Το ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ξεκίνησε τις πτήσεις του εξαιτίας της αγάπης του για το βιβλίο και τον δημιουργό του. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μια ομάδα ανθρώπων, που προέρχεται από τον χώρο των εκδόσεων, επικεντρώνεται καθημερινά στην έκδοση ελληνικών αλλά και ξένων έργων που προορίζονται για το ευρύ αναγνωστικό κοινό.

Η επιλογή των βιβλίων που εκδίδουμε γίνεται με κριτήριο τις τάσεις της πραγματικής ζωής αλλά και τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού, μέσα σε ένα πλαίσιο υψηλών εκφραστικών και γραμματικών προδιαγραφών, όπως ακριβώς απαιτεί η εποχή μας.

Στόχος μας είναι τα βιβλία μας να διαγράψουν τη δική τους πορεία στον χρόνο, με σεβασμό πάντα στον αναγνώστη αλλά και στον συγγραφέα.

Με όπλο μας την άμεση εξυπηρέτηση, τα βιβλία μας αποστέλλονται σε όλη τη χώρα εντός 48 ωρών, ενώ είμαστε πάντα κοντά στον αναγνώστη, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Ως εκδοτικός οίκος που αγαπά τον άνθρωπο-αναγνώστη συμμετέχουμε σε κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Πιστεύουμε ότι οφείλουμε να βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι στον κόσμο που ζούμε μέσα από τις ενέργειές μας και με αυτό τη φιλοσοφία πορευόμαστε.

Οι εγκαταστάσεις μας

[rl_gallery id=”5528″]

01

Σχεδιασμός

 Από την αξιολόγηση μέχρι την εικονογράφηση και τη σελιδοποίηση, προσεκτικός σχεδιασμός και προγραμματισμός.

02

Παραγωγή

Παραγωγή υψηλών προδιαγραφών για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει.

03

Προβολή

Προβολή σε διαδικτυακά μέσα, παρουσιάσεις, video συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις σε μέσα έντυπου τύπου.

04

Διάθεση και διανομή

Διάθεση μέσω του eshop μας αλλά και διανομή σε όλη την Ελλάδα μέσου του δικτύου διανομής και του τμήματος πωλήσεων μας.